måndag 21 februari 2011

Uppdatering

Oj då, ända sedan sommaren! Faktum är att det inte händer speciellt mycket. Nu är et en varga vinter igen! ja man kan faktiskt höra vargar i Roslagen nu för tiden! Sedan sommaren har det bara rullat på. Julen firade jag i vräldens snöstorm i Kalmar, farmor kunde inte komma hit av både hälsoskäl och av att vädret har varit som det varit. vattnet har "bara" frusit 2 gånger ännu så länge.
Lasse K kommer och äter medhavd middag varje söndag kväll, jag bjuder på en whisky och vin. Ett intressant förhållande, eller vad det nu är!?
På Juldagen kom nästa barnbarn till världen, lilla Blanca. Erik och Maria fick den bästa julklapp som går att få! Nästa helg så flyttar de till Uppsala, vilket skall bli så roligt eftersom vi då kanske ibland kan råkas på sta´n. Det hände förut ganska ofta när Erik bodde i Uppsala.
Karin philip och Elias var här vid julhelgen, Elias är redan 1½ år och börjar springa runt samt att prata blandat norska och svenska.
Innan jul var jag på teneriffa i 16 dagar, ur skönt att slippa snö och kyla ett tag. Det hade inte varit helt fel att finna en resa nu också, men det var omöjligt de tider jag kan för jobbet.
Så var det med den lilla uppdateringen.

Inga kommentarer: