fredag 17 juli 2009

Semester 2009

Semester
Jag har 6 veckor framför mig. Första veckan har redan gått med en resa till Norge och Oslo där Karin och Philip väntar sitt första barn. Beräknad till den 2 augusti. Vi får väl se om det blir tidigare eller hon går över tiden. Spännande att bli mormor, men fy vad det låter gamalt.
Någon gång den kommande veckan skall jag segla en runda med goda vänner. Jag kan ta färdtjänst till Grisslehamn och åka vidare till Värmdö och där ta färdtjänst hem igen. Praktiskt med Stockholms län. I augusti skall sonen och jag besöka New York. det ska bli spännande, jag har aldrig varit där men sonen Erik har varit där ett par tre gånger.
Det blir mycket tid över att skriva på datorn och att reda upp alla papper som har hopat sig.
Annars projekterar jag förbättringar på huset samt inköp av en ny handikappanpassad bil, en Chrysler av värstingmodell,annat än Toyyan som inte drar någon bensin alls.Så det blir väl att köra mindre istället.
Nyhetsbristen gör att reportrar letar skandaler vilketiblandfår patetiska vinklingar tycker jag.
just nu verkar de granska och hoppa på försvaret i både upphandlingar och säkerhetstjänst.
Själv har jag påverkat insändar flödet genom att klagapå grovsops hämtningen, så nu är väl sopgubbarna sura på mig så att jag inte får soporna tömda alls.Se Norrtelje tidning 17/7.

Inga kommentarer: